top of page

Succes Stories

Bijgewerkt op: 9 jul.

Darmproblemen Opgelost met Transformational Cupping "We hadden het over mijn darmproblemen en ik vertelde dat ik al jaren worstel met voeding die niet goed lijkt te worden opgenomen. Ik had altijd een opgeblazen buik en veel last van winderigheid. Wat ik ook deed, niets leek te helpen! Onze lichamen zijn namelijk vaak verkleefd, ook onze darmen en het gebied daaromheen. Hoe kunnen onze darmen goed functioneren als ze helemaal vastzitten?

Na het cuppen van mijn buik gebeurde er iets ongelooflijks. Die avond en nacht bleef ik maar naar het toilet gaan. De volgende ochtend riep ik: "Jongens! Het lijkt wel of ik vannacht 5 kilo heb uitgepoept!" Het bleef maar komen! Eindelijk, na jaren, konden mijn darmen weer hun werk doen.

Twee weken na de cupping was ik 6 KILO afgevallen! Echt iedereen kan Transformational Cupping gebruiken! Wauw! Letterlijk en figuurlijk loslaten, dat is wat het voor mij betekent. Ik voel me zoveel gezonder!".


Transformational Cupping bij trauma’sDina W. Als kind zijnde was ik erg druk en zat ik vaak in dromenland. Mijn vader pakte me daarom wel eens stevig bij mijn bovenarm, om zo mijn aandacht te krijgen. Toen ik ouder werd merkte ik dat ik op die plek een trauma had zitten. Mijn ex-vriend pakte me daar namelijk ook vast. Op die plek voelde ik angst, voelde ik me heel klein worden, mijn hartslag ging omhoog en mijn ademhaling stopte.


“Wat had ik nu weer verkeerd gedaan?”


Ik leerde cupping kennen en onderging meerdere behandelingen. Op mijn benen, buik, billen en ook op mijn armen. Anderhalve maand later pakt mijn huidige partner mij bij mijn arm. En… er gebeurde niks! Geen gevoelens meer van angst. Geen gevoelens meer van toen ik klein was. Het deed me niks. Mijn arm voelde zacht en ik vond het zo bijzonder! Het leek of het geheugen uit de cellen was verdwenen. Wat een vrijheid! Allemaal dankzij Transformational Cupping!


Transformational Cupping bij het herstellen van een burn-out Zoë van A.

Een jaar geleden zat ik tegen een burn-out aan. Maar ik herkende de signalen die mijn lichaam, al heel lang, gaf nog niet toe. Ik ging naar de huisarts met een benauwd gevoel, ik kreeg een pufje en werd naar huis gestuurd. Helaas heb ik te lang niet naar mijn lichaam geluisterd en kwam ik uiteindelijk in een burn-out. Ik zeg wel ‘helaas’, maar nu ik het opschrijf komt het besef heel hard binnen dat deze periode mij ook heel veel moois heeft gebracht. Ik ben hard gaan werken om ‘beter’ te worden, maar ik mocht juist leren om stil te staan.

Bij voetreflextherapie werd verteld dat ik te strak rond mijn middenrif ben en ik daardoor dus ga hyperventileren en dat dat het benauwde gevoel veroorzaakt. Dat pufje hielp natuurlijk ook helemaal niet… Maar dan blijft de vraag, hoe ontspan je je diafragma?

Toen kwam Transformational Cupping op mijn pad. Heel voorzichtig en met heel veel liefde en geduld is zij dat los gaan cuppen voor mij. Ook heeft ze mijn borst gecupt, zodat ik weer ruimte kreeg om mijn hart te laten spreken. Tijdens de behandeling voelde ik letterlijk hoe mijn longen zich weer konden vullen met zuurstof. Eenmaal thuis gekomen wilde ik gewoon nog niet naar binnen. Ik ben buiten blijven zitten en genoot van het ademen. We gebruiken het woord heel vaak, maar ik kan oprecht zeggen dat nu begrijp wat het woord ‘opgelucht’ betekend.

Na deze behandeling is mijn herstel in een stroomversnelling gekomen. Het voelde echt alsof ik nieuwe energie heb gekregen. Ineens voelde ik mij energieker, helderder, kwamen signalen beter door en kan ik nu even stilstaan en ademhalen, logisch nadenken, rust inbouwen en daarna door gaan. Dit is voor mij de magie van Transformational Cupping.



13 weergaven0 opmerkingen

Comments


WhatsApp Image 2024-05-25 at 13.15_edited.jpg
Joee!! 

Leuk dat je mijn blog leest! Hier deel ik mijn ervaringen, kennis, ideeën en heerlijke recepten. Ik hoop dat je net zo enthousiast raakt over een gezonde levensstijl als ik. Veel leesplezier!

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
bottom of page