top of page

Mijn Ervaring met het Transformational Resetplan

Bijgewerkt op: 9 jul.

Ik ben er klaar mee. Nog nooit eerder heb ik zo sterk het gevoel gehad dat ik het anders wil. Wat ik zie in de spiegel maakt me ongelukkig. Jarenlang heb ik geschommeld met mijn gewicht en altijd wel een manier gevonden om mijn onzekerheden te verbloemen en ermee te leren leven. Maar nu ben ik op een punt gekomen dat ik het echt anders wil. Ik wil niet meer de grootste maat dragen, wat dan nog steeds strak zit, of kleding van de reguliere kledingwinkels die ik niet pas. Ik wil kleding dragen die ik leuk vind en dat ze ook echt leuk staan!


Na veel onderzoek op internet naar de verschillende methodes om af te vallen, begon ik me af te vragen: wat past bij mij? Is het vol te houden? Geen crashdieet voor mij, dat wist ik zeker. Ik las veel over een verstoorde hormoonhuishouding en dat trok mijn aandacht. Toen ik er meer over ging lezen, stuitte ik op een geweldig plan: detoxen zonder sapjes, gewoon vast voedsel eten, en een totale reset voor je lichaam. Dit resetprogramma is geschikt voor iedereen die wil detoxen, ontzuren, vet verliezen of gewoon beter wil functioneren. Of je nu wilt afvallen of je gezondheid wilt verbeteren, dit programma past bij jou. Dertig dagen, dat moet me lukken, toch? Bij mij is het altijd alles of niets, soms erg vermoeiend, maar in dit geval wist ik dat ik het zou volhouden.


De eerste drie dagen waren zwaar. Ik was chagrijnig en snakte naar suiker. Ja, ik was echt een sugarjunkie. Maar na die derde dag gebeurde er iets bijzonders. Ik barstte bijna uit elkaar van de energie. Normaal word ik moe wakker, maar nu had ik na vijf uur slaap energie om een halve marathon te lopen! Het voelde als een high. Ik voelde letterlijk de energie door mijn lichaam stromen en mijn hoofd was helder. Kleuren leken helderder en normaal ben ik een beetje chaotisch, maar nu was alles erg overzichtelijk. Het piekeren en malen in mijn hoofd was verdwenen.


Een uniek aspect van dit plan is de speciaal afgestemde mineralen- en vitaminenmix. Deze werkt in synergie met het voedingsplan en zorgt voor een echte detox, waarbij laaggradige ontstekingen worden aangepakt. Samen met het voedingsplan houdt het mijn darmen en lijf schoon van ontstekingen en toxinen, en pakt het de oorzaak aan van verstoringen. Ik merk ook dat mijn nagels sterker zijn, mijn huid egaler is, en zelfs mijn haar – ik heb alopecia – wordt dikker en ziet er beter uit.





Tot mijn verbazing begon zelfs mijn jarenlang aanwezige kalknagel te herstellen en had ik geen eczeemuitbarstingen meer op mijn voet. Na de dertig dagen ging ik nog door, vastbesloten om niet terug te vallen in mijn oude patroon. Ik ben super trots op wat ik in vijf weken heb bereikt: maar liefst elf kilo kwijt! Zelfs na een vakantie waarin ik wat losser was, pak ik het deze week weer op. Want laten we eerlijk zijn, sommige mensen zijn gezegend, sommige mensen hebben levenslang.


Ik ben nog niet helemaal waar ik wil zijn, maar ik voel me nu al fantastisch!


Wil jij meer weten over het Transformational resetplan? Klik dan hier.

12 weergaven0 opmerkingen

Comments


WhatsApp Image 2024-05-25 at 13.15_edited.jpg
Joee!! 

Leuk dat je mijn blog leest! Hier deel ik mijn ervaringen, kennis, ideeën en heerlijke recepten. Ik hoop dat je net zo enthousiast raakt over een gezonde levensstijl als ik. Veel leesplezier!

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
bottom of page